Voor al uw online marketing
JS-Systems levert webdesign op maat!

Tegenwoordig is internet een zeer belangrijk medium geworden! Veel bedrijven liggen zonder internet stil. Natuurlijk is het dan ook belangrijk dat u vindbaar bent op het internet! Wij kunnen voor u een website lanceren tegen een mooi tarrief, en hoge kwaliteit!

Webhosting

Hosting

Hosting is de achterkant van een website, zodra de website gemaakt is, moeten bezoekers de website kunnen vinden via een webadres, dit noemen wij een domeinnaam. Een domein kan al geregistreerd worden vanaf € 7,50. Ook moet de website ergens op een computer staan waar vanaf het internet naar toe kan worden gelinkt, dit heet een server, de kosten van serverruimte, ook wel webruimte genoemd, zijn verschillend, dit omdat de ene website veel groter is dan de andere, en de website ook veel meer bezoekers heeft.

Dataverkeer
Dataverkeer is het aantal megabytes dat verzonden wordt over de internet verbinding, zodra iemand een website opent, dan stuurt de server alle data die op de site staat naar een andere computer.

Wat is het verschil tussen uploaden en downloaden?
De server stuurt de data, dit noemen we uploaden. De bezoeker haalt de data op, dit noemen we downloaden, de bezoeker betaald het dataverkeer aan hun provider, en de website eigenaar betaald de dataverkeer aan zijn hostings provider (in dit geval EagleConnect).