Voor al uw online marketing
JS-Systems levert webdesign op maat!

Tegenwoordig is internet een zeer belangrijk medium geworden! Veel bedrijven liggen zonder internet stil. Natuurlijk is het dan ook belangrijk dat u vindbaar bent op het internet! Wij kunnen voor u een website lanceren tegen een mooi tarrief, en hoge kwaliteit!

Hoe moet je een bedrijf starten?

Een bedrijf starten moet je geheel zelf doen. Niemand kan je daar toe in aanzetten of motiveren. Jij bent de gene die het moet gaan doen.

Naar de kamer van koophandel kan de eerste stap hierin zijn. Bedenk een passende bedrijfsnaam en controlleer tegelijk even op www.sidn.nl of dit domein nog vrij is. Het is tegenwoordig erg verstandig om een bedrijfsnaam en een domeinnaam tegelijk te regelen.

Gefeliciteerd
Je hebt nu een bedrijf, wat nu? Waarschijnlijk had je al een goed idee, en die mag je nu gaan uitwerken. Wacht niet tot het idee perfect is, want dat komt met de tijd. De sleutel tot success is gewoon doen en hard werken om je doel na te streven.

Opzoek naar je eerste klanten

Misschien had je al wel wat kennissen die met jouw diensten of producten wat wilden, en daarmee heb je je eerste klanten, zorg ervoor dat je je eerste klanten extra goed behandeld, want zij zijn uiteindelijk jouw visite kaartje. Mond op mond reclame is nog altijd de beste reclame die er is.

Begin een website

Tegenwoordig kun je veel klanten via het internet binnenslepen, zorg er dus voor dat je een website hebt met goede content. Goede content is het halve werk. Bekijk je eigen website alsof je een klant bent, blijf je op deze website? Ja of nee? En ten tweede zou je zaken willen doen met dit bedrijf.

Boekhouding

Niemand start een bedrijf om boekhouding te doen, tenzij je een administratie bent natuurlijk. Dus boekhouding wordt vaak vooruit geschoven omdat de meesten er niet veel van afweten. Dit is absoluut niet handig want dat moet je later alles weer uitzoeken. Ons systeem biedt een uitgebreid factuur systeem dat dit kan verhelpen.

Bank

Nudat je je bedrijf hebt, mag je ook een bankpasje aanvragen bij de bank, dit raad ik tenzeerste aan, en zorg er voor dat je alleen zakelijke uitgaves doet via dat bankpasje, en zorg er ook voor dat je geld daar binnenkomt. Mocht je privé uitgaven hebben, geef jezelf dan een maand salaris, en zorg er voor dat je bedrijfsrekening genoeg geld heeft om aan je maand salaris te voldoen, ook als dit betekend dat je 60 uur per week werkt. (niemand zei dat succesvol worden makkelijk is)

Voordat je overal opzoek gaat naar een webbouwer, wellicht stuur ons even een emailtje via de contact pagina, en wij kunnen je helpen.

Dus uiteindelijk om een bedrijf te starten is niet nadenken of je het gaat doen, en hoe je het gaat doen, nee het is veel makkelijker dan dat, je moet niet denken maar DOEN. Ga naar buiten, vind je klanten, DOE iets en zit niet stil.