Voor al uw online marketing
JS-Systems levert webdesign op maat!

Tegenwoordig is internet een zeer belangrijk medium geworden! Veel bedrijven liggen zonder internet stil. Natuurlijk is het dan ook belangrijk dat u vindbaar bent op het internet! Wij kunnen voor u een website lanceren tegen een mooi tarrief, en hoge kwaliteit!

Maak je bedrijf beter vindbaar met beoordelingen

Om je bedrijf echt een boost te geven, is het slim om anderen het werk te laten doen, zodat jij je kan focussen op waar jij echt goed in bent.

En hier bedoel ik uiteraard mee dat mond op mond reclame de beste reclame is die je kan bedenken. Nu zijn andere bedrijven daar slim mee omgegaan door hier een service van te maken.

Het enige wat je hoeft te doen is mensen bewust vragen om een beoordeling/recentie te schrijven over jouw diensten of je bedrijf. Dit kan op sites als www.custorate.nl

Het werkt extreem eenvoudig, je meld je aan op Custorate, en je stuurt je huidige klanten een email met de vraag of ze een recentie willen schrijven. Dit heeft drie voordelen.

  • Je weet wat mensen van je bedrijf vinden en je kan het aanpassen op de feedback die zij jou geven.
  • Potentiele nieuwe klanten kunnen lezen wat anderen van jouw bedrijf of diensten/producten vonden, en daarmee nog meer klanten te trekken.
  • Het geeft extra vertrouwen in jouw bedrijf, aangezien de recenties streng worden gecontroleerd op echtheid.