Voor al uw online marketing
JS-Systems levert webdesign op maat!

Tegenwoordig is internet een zeer belangrijk medium geworden! Veel bedrijven liggen zonder internet stil. Natuurlijk is het dan ook belangrijk dat u vindbaar bent op het internet! Wij kunnen voor u een website lanceren tegen een mooi tarrief, en hoge kwaliteit!

Maak je site beter vindbaar

Maak je site zo goed mogelijk vindbaar zonder budget.

Vaak als je SEO bedrijven inhuurt, ben je een hoop geld kwijt en is het maar de vraag of je daarna bovenaan staat. Daarom raad ik je aan om het zelf te doen.

Voeg je zelf toe

Ga opzoek naar plekken waar je een link kan toevoegen, een eenvoudige plek om mee te beginnen is om in te typen in google: Link toevoegen

Begin jezelf toe tevoegen aan deze websites, maar niet alles in één keer. Doe maximaal 3 links per week.

Gebruik SEO vriendelijke urls.

Als je kijkt naar deze webpagina, dan zie je dat deze link makkelijk leesbaar is voor mensen;

www.js-systems.nl/maak-je-site-beter-vindbaar/

Het eerste stuk is het domein (www.js-systems.nl) het tweede stuk is echter ook erg belangrijk (/maak-je-site-beter-vindbaar/) ook deze woorden kunnen gevonden worden in zoekmachines.

Bedenk waar mensen naar zoeken
Sommige mensen denken dat ze bovenin google staan als ze zoeken naar hun bedrijfsnaam. Dit is grote fout. Zoek bijv naar JS-Systems, waarschijnlijk sta ik bovenaan op die zoekterm. Alleen het nadeel is, dat niemand naar JS-Systems zal zoeken als ze mij niet kennen. Voor mij zal het beter zijn als ik gevonden zou worden op webdeveloper.

Zo bedenk voor jouw bedrijf welk woord belangrijk is voor jou, en probeer dat woord te verwerken in je tekst, gebruik ook synoniemen.

Scoren lukt niet?

En na al dit werk, je hebt je site toegevoegd aan andere websites, je hebt goede teksten geschreven, maar je site scoort nog steeds slecht. Dit heeft waarschijnlijk een simpele verklaring. Als je nu kijkt naar het feit dat ik wil scoren op webdeveloper, dan zie je al dat ik daar niet bovenin sta. Omdat ik niet de enige ben die bovenaan wil staan, we willen allemaal bovenaan staan. Dus hier komt het vaak dat de grootste met de meeste links wint. Maar niet getreurd, je kan ook denken aan combinaties. Denk bijv. aan plaatsnamen. webdeveloper assen, of webdeveloper groningen, op die manier sla je een hoop concurrenten uit de lucht, en word je toch gevonden door je toekomstige klanten.