Voor al uw online marketing
JS-Systems levert webdesign op maat!

Tegenwoordig is internet een zeer belangrijk medium geworden! Veel bedrijven liggen zonder internet stil. Natuurlijk is het dan ook belangrijk dat u vindbaar bent op het internet! Wij kunnen voor u een website lanceren tegen een mooi tarrief, en hoge kwaliteit!

Parkeren Schiphol Amsterdam

Parkeren Schiphol Amsterdam was het eerste project waar het compleet vernieuwde CMS systeem in gebruik werd genomen. In samenwerking met Bilderbeek Media werd het CMS geperfectioneerd en tot in details geoptimaliseerd. 

In deze case vergelijkt het CMS de prijzen en afstanden van parkeergelegenheden bij Schiphol. Op deze manier kunnen mensen eenvoudig een goedkope parkeerplek vinden als ze op vakantie gaan. Het CMS is hier voornamelijk ingericht om de vergelijking op prijs en afstand te maken maar ook opties als " rating " is een variabele waar mensen op kunnen sorteren. Op die manier weten de bezoekers altijd wat voor hun de beste aanbieder is.

Parkeren Schiphol Amsterdam verwelkomt rond de 200 unieke bezoekers per dag en realiseert tientallen boekingen per maand voor onze partners.