Voor al uw online marketing
JS-Systems levert webdesign op maat!

Tegenwoordig is internet een zeer belangrijk medium geworden! Veel bedrijven liggen zonder internet stil. Natuurlijk is het dan ook belangrijk dat u vindbaar bent op het internet! Wij kunnen voor u een website lanceren tegen een mooi tarrief, en hoge kwaliteit!

Zomerlaarzen kopen

In samenwerking met Bilderbeek Media exploiteert Js-Systems Zomerlaarzenkopen.nl. Zomerlaarzenkopen.nl is een zogeheten affiliate website. Hier worden laarzen uit diverse webshops met elkaar vergeleken en kunnen bezoekers middels deze vergelijking het beste paar laarzen of schoenen kopen. 

Js-Systems heeft het CMS systeem gebouwd en de koppelingen met de affiliate netwerken tot stand gebracht. De website wordt elke dag automatisch gevuld door middel van XML datafeeds. Met een kwaliteitscheck in het CMS zorgen we ervoor dat de website altijd 100% gevuld is met correcte producten. Door diverse slimme oplossingen is de website enorm snel en dit heeft direct gevolgen op de SEO van de website. Dagelijks verwerlkomen we hier gemiddeld 150 unieke shoppers. Naar de zomer periode toe nemen deze aantallen altijd enorm toe. Ook onder 100-en bezoekers per dag functioneert de website enorm snel voor een optimale koop ervaring. Via deze website verkopen we dagelijks tientallen zomerlaarzen.